Дани јоргована – литерарни конкурс

ДешавањаComments Off on Дани јоргована – литерарни конкурс

Паралелно са манифестацијом Дани јоргована у којој су учествовали, ученици наше школе су вредно и марљиво радили и на литерарном конкурсу који се тиче ове теме.

19369262_1519801138070368_14438360_oУ понедељак, 12.6.2017. године у Дому војске, организована је приредба на којој су додељене дипломе награђеним ученицима, који су у сарадњи са својим наставницима на диван начин писали о љубави између Јелене и Уроша. Прву награду освојио је Владимир Воштић, ученик VII/2. Друго место освојила је  Сара Глукчевић, ученица III/1, док је треће место освојила Василија Шебовић, ученик VII/3. Поред ученика, наставника, директора, наше и других школа, као и организатора ове манифестације, приредбије присуствала и  директорка наше школе  која је примила захвалницуу своје, али и у име свих ђака  и наставника који су вредно и предано радили на реализацији овог пројекта. Директорка  је истакла своје велико задовољство због учествовања наше школе у овој, изузетно важној манифестацији, и нагласила да верује ће се ова традиција наставити.

Сви ученици који су били део манифестације Дани јоргована, присуствали  су  и овој приредби, и том приликом нису крили одушевљењеи задовољство, јер им је пружена прилика да буду део једног величанственог догађаја који има историјску, културну и образовну мисију.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.