Две ученице – пет Републичких такмичења

ДешавањаComments Off on Две ученице – пет Републичких такмичења

И ове године испраћамо сјајну генерацију ученика. Поред лепих успомена, пријатељстава и знања, било је и оних који су своје осмогодишње школовање обогатили и бројним наградама. Од петог, па све до краја осмог, Јелена Љубичић (VIII/6) и Тијана Милојевић (VIII/6) показале су свој теленат за велики број области.

Јелена Љубичић

V разред: Биологија: прво место на Општинском такмичењу, треће на Окружном; Математика: треће место на Општинском и на Окружном такмичењу.

VI разред: Биологија: прво место на Општинском и Окружном такмичењу; Математика: треће место на Општинском такмичењу.

VII разред: Биологија: прво место на Општинском и Окружном такмичењу, док на Републичком није било пласмана; Хемија: прво место на општинском, а друго на Окружном такмичењу.

VIII разред: Математика: треће место на Општинском, прво на Окружном, Републичко без пласмана. Биологија: друго место на Општинском такмичењу; Српскијезик: треће место на Општинском такмичењу, прво на Окружном, Републичко без пласмана.

 

Тијана Милојевић

V разред: Математика: похвала на Општинском такмичењу, а треће место на Окружном; Српски језик: друго место на Општинском такмичењу; Биологија: треће место на Општинском такмичењу.

VII разред: Историја-треће место на Општинском и Окружном такмичењу, Републичко без пласмана; Хемија: прво место на Општинском такмичењу.

VIII разред: Историја: друго место на Општинском такмичењу; Италијански језик: треће место на Општинском такмичењу; Српски језик: прво место на Општинском, друго на Окружном, а Републичко такмичење било је без пласмана.

Не сумњамо да ће и у свом даљем школовању бити изутетно успешне, и наставити да корачају већ утабаном стазом, а на том путу им желимо пуно среће и успеха.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.