ДЕЧИЈИ ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ НАШИХ ПРВАКА

ДешавањаComments Off on ДЕЧИЈИ ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ НАШИХ ПРВАКА

У оквиру пројектне наставе  ученици првог разреда наше школе радили су на Дечијем туристичком водичу нашег места.

Активности су започете крајем марта, где су ученици обишли знаменитости установе,  споменике и природне ресурсе нашег краја. Кроз Клуб родитеља и наставника наше школе, направили смо магнетиће са мотивима завичаја.

С обзиром да смо обишли Спомен парк, центар града, Духовни центар, музеј, библиотеку, Храм Василија Острошког, КЦ Рибница, галерију и библиотеку у Рибници, ушће Рибнице у Ибар, општинску зграду где нас је примио градоначелник, сви ти мотиви су нашли место на магнетићима.

Уз велику подршку родитеља и штампарија ,,Мак-ди” нам је штампала флајере и беџеве са  фотографијама места које смо обишли.

Завршна активност била је презентација дечијих рукотворина  у центру града, где су нам поред поменуте  штампарије подршку пружили хотел ,,Турист“ и удружење ,,Феномена” помогавши нам  у изложби радова.

Током свих активности  пратиле су нас локалне телевизије и штампани медији, а подршка родитеља је од почетка била врло значајна.

На штанд смо изнели и фарбана јаја и симболично  обележили и честитали Васкршње празнике, свима који славе – 21.4. по катиоличком и 28.4. по правосланом календару.

Галерија фотографија:

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.