Директор Завода за унапређивање образовања и васпитања посетио нашу школу

ДешавањаComments Off on Директор Завода за унапређивање образовања и васпитања посетио нашу школу

Директор Завода за унапређивање образовања и васпитања др Златко Грушановић посетио је нашу школу 13. новембра 2018. године, поводом обележавања Дана школе, честитао директорки, ученицима и запосленима, а срдачну добродошлицу припремили су директор школе гђа Биљана Барловац са учитељима и ученицима.

Основна школа  „Вук Караџић“ водећа је по примерима добре праксе у Србији, што је главни разлог посете господина Златка Грушановића. Приликом посете школи Директор Завода за унапређивање образовања и васпитања присуствовао је часу у првој „паметној учионици“ и том приликом се и лично уверио у квалитет рада наших наставника. Упознао је запослене са предстојећим активностима, конкурсима и пројектима које ће реализовати и расписати Завод за унапређивање образовања и васпитања и предочио да очекује да и у будућем периоду будемо активни учесници истих.

Подсетио је да у нашој школи има колега који су спољни сарадници Завода за унапређивање образовања и васпитања на челу са директорком Биљаном Барловац, која је и члан више комисија и посебно је истакао задовољство том сарадњом.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.