Знање – то су лествице које воде ка небесима

ДешавањаComments Off on Знање – то су лествице које воде ка небесима

Поводом обележавања Дана школе расписан је литерарни и ликовни конкурс на тему „Знање – то су лествице које воде ка небесима“.

Ликовне радове су оцењивали наставници ликовне културе Миладин Отовић и Марија Радосављевић. Међу великим бројем пристиглих радова, изабрали су најуспешније. Прву награду је освојила Соња Кунз (VII3), другу награду Дуња Жели (VII1), а трећу награду је добила Ксенија Пантелић (VI3). У категорији млађих разреда награђен је рад Огњена Лугића (III1). Специјалну награду за учешће на конкурсу добио је Лазар Крстић (VI1).

Комисију за оцењивање литерарних радова чиниле су наставнице српског језика и књижевности: Сандра Рудњанин, Милена Глишовић и Ивана Кекерић.

На конкурс су стигла 22 рада наших ученика. Својом уметничком вредношћу издвојила су се три. Прву награду је освојила Тара Гаровић (VII6), другу награду Лена Љубичић (V3), а трећу награду равноправно деле Тијана Живаљевић (VII2) и Сергеј Ђукић (VIII1) .

Сви радови су изложени у холу матичне школе, а изложба ће бити свечано отворена у среду, 7. новембра 2018. у  12.30 када ће бити и додељене награде најуспешнијим ученицима на конкурсу.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.