Исказивање интересовања за упис у први разред школске 2020/2021. године

ДешавањаComments Off on Исказивање интересовања за упис у први разред школске 2020/2021. године

Поштовани родитељи и други законски заступници,

На основу дописа Министарства просвете науке и технолошког развоја Републике Србије, у сарадњи са Кабинетом Председника Владе и Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу, обавештавамо родитеље и друге законске заступнике о следећим могућностима:

Од 01.04.2020. године ће бити омогућено електронско исказивање интересовања за упис детета у одређену школу преко Портала еУправа. Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у Основну школу. Родитељима/законским заступницима који су исказали интересовање преко ове услуге биће послато обавештење електорнским путем о датуму уписа у основну школу.

На порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање која омогућава да родитељи/други законски заступници једнимдоласком у школу заврше све активности везане за упис у школу.

Такође Вас обавештавамо да ће исказивање интересовања за упис у први разред Основне школе „Вук Караџић“ за школску 2020/21,почети  од  среде, 01.04.2020. године.

Због тренутне епидемиолошке ситуације у земљи, исказивање интересовања за упис детета у први разредће се подносити електронским путем. За исказивање интересовања за упис ученика у први разред  потребно је да родитељ/старатељ попуни захтев и достави  га на e-mail адресу: vukkaradzicupis2021@gmail.com .

Образац захтева можете преузети овде.

Тестирање ученика за упис у први разред  ће се обавити када се за то стекну одговарјући услови. О терминима тестирања, достављању документације и другиминформацијама везаним за упис, родитељи/старатељи  ће бити благовремено обавештени  телефоном или електронском поштом.

На сајту школе ће бити објављиване и све значајне информације о упису у први разред.

ДОБРОДОШЛИ ПРВАЦИ!!!

ВД ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ

Милена Брковић, проф.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.