Ликовни конкурс – ”Мени су моја безбедност и здравље баш важни”

ДешавањаComments Off on Ликовни конкурс – ”Мени су моја безбедност и здравље баш важни”

Министарство просвете, науке и технолошког развоја подржало је реализацију конкурса за избор дванаест најбољих ликовних радова за ученике основног образовања и васпитања на тему ”Мени су моја безбедност и здравље баш важни”, а који организује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Управа за безбедност и здравље на раду.

viber image6Дана 28.04. 2017.  oрганизован је одлазак наставника ликовне културе Миладина Отовића и награђених ученика, Лазара Дуњића разред 8/1, и Јоване Јосифљевић разред 7/3 у Београд. Повод је обележавање Светског дана безбедности и здравља на раду и Дана безбедности и здравља на раду у Србији. Повод је награда коју су наши ученици освојили.

На додели је подршку ученицима и наставнику дала директорка Биљана Барловац. Свечаност је забележена камерама РТС – а, а снимак церемоније ће бири приказиван у информативним емисијама Националне телевизије. Након доделе награда ученици су обишли знаменитости главног града у пратњи свог наставника.

Деца су била видно задовољна односом директорке, наставника, организатора и подршком коју су добили из школе како од другова и другарица, тако и од запослених.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.