НАГРАДА ШУМАРСКЕ ШКОЛЕ

ДешавањаComments Off on НАГРАДА ШУМАРСКЕ ШКОЛЕ

Поводом обележавања Светског дана шума, 21.03.2018. године, Шумарска школа у Краљеву је расписала конкурс на тему „Шума ми рече“. Наша школа као другопласирана по броју послатих ликовних и литерарних радова освојила је значајне награде: десет садница тополе, произведених у расаднику Шумарске школе, кућицу за птице и декоративну корпу за одлагање предмета које су произведене у њиховој столарској радионици од рециклираног материјала.

Друго место у категорији литерарних радова освојила је Кристина Пантелић, ученица одељења 82 под менторством наставнице српског језика Сандре Рудњанин. Треће место, такође у категорији литерарних радова, освојила је Хелена Зекавица, ученица одељења 71, под менторством наставнице српског језика Слађане Милојевић. Друго место у категорији ликовних радова освојила је Сара Павловић, ученица одељења 51, под менторством наставника ликовне културе Миладина Отовића. Похваљени су ликовни радови ученица Мине Босић 83 и Мине Кањевац 72, чији је ментор наставник ликовне културе, Миладин Отовић.

Поред књига, диплома и медаља, ученици који су освојили пласман у категорији литерарних и ликовних радова су  са својим менторима награђени излетом на планину Гоч у организацији Шумарске школе у Краљеву.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.