Најуспешнији матуранти

ДешавањаComments Off on Најуспешнији матуранти

Традиционална свечаност доделе награда најуспешнијим матурантима у школској 2018/2019. години одржана је 31. маја у лепоj декорисанoj фискултурној сали матичне школе. Свечаности су присуствовали сви ученици осмог разреда, њихове разредне старешине, родитељи, колектив ОШ „Вук Караџић“ и гости.

На почетку овог свечаног догађаја матурантима се обратила директорка школе, госпођа Биљана Барловац,  Данас се завршио само први корак вашег школовања, а колектив наше школе је имао част да буде део њега, део вашег детињства и вашег одрастања. И данас смо заједно са вама у једном од најбитнијих тренутака када се завршава једно безбрижно а отвара ново, за вас непозанато поглавље живота. Право пријатељство које датира још од основне школе најчешће остаје за цео живот. Сигурна сам да и у нама видите те пријатеље. Иако физички одлазите из ове школе, ми  ћемо и убудуће увек бити ту за вас. Поруке које вам шаљемо сви ми јесте: Да будете бољи од нас, да превазиђете нас наставнике, да будете бољи у томе што будете радили, никада не смете одустати. Победници не одустају.

После уводног обраћања директорке уследила је додела награда најуспешнијим матурантима, који су остварили запажене резултате на општинским, окружним, републичким такмичењима, смотрама и конкурсима у 2018/2019. години. Похваљени су и ученици који су на инклузивном образовању. Ђак генерације је Анђелија Рудњанин, ученица осмог разреда из матичне школе, док је за најбољу ученицу из издвојеног одељења изабрана Андријана Максимовић, обе ученице су награђене таблет рачунарима.

Званични део свечаности затворила је директорка Биљана речима,  Са жељом, да наставите успешно и да унапређујете своје знање, да вас прати лични и професионални успех и да пре свега упишете жељене образовне профиле у средњој школи. Срдачно вас поздрављам у име већа наставника осмог разреда и у име колектива Основне школе ,,Вук Караџић.

Ученици су уживали у звуцима музике који су сами изабрали, а након тога су уследили трубачи и славље матураната са својим одељенским старешинама, директорком и наставницима.

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.