Новогодишња и Божићна приредба у матичној школи

ДешавањаComments Off on Новогодишња и Божићна приредба у матичној школи

У уторак, 26.12.2017. са почетком у 18 сати приређена је Новогодишња и Божићна приредба у фискултурној сали матичне школе.

Ученици четвртог разреда матичне школе са вероучитељицом Аном Црепуљаревић и својим учитељицама су припремили пригодан програм посвећен предстојећим празницима. Подршку су им пружиле и друге колеге и колегинице. Као и ранијих година, подељени су и пакетићи ученицима наше школе без једног или оба родитеља, али и ученицима који су постигли значајне резултате на окружним  или државним такмичењима током протекле школске године.

У припреми и донацији пакетића, али и додели истих учествовали су председник месне заједнице Рибница, као и дародавац кафа ,,Ружа“. Присутнима се обратила директорка школе Биљана Барловац, захвалила на подршци и сарадњи и пожелела радост и срећу у наредној години. Додели је присуствовала и Љиљана Ракић координаторка хуманитарне секције и дугогодишњи члан Црвеног крста.

Приредба и подела пакетића је протекла у пријатној и свечаној атмосфери, у присуству великог броја гледалаца, родитеља и запослених у нашој школи.

Галерија слика:

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.