„Ново доба носи нове изазове“

ДешавањаComments Off on „Ново доба носи нове изазове“

Поводом обележавања Данашколе расписан је литерарни и ликовни конкурс на тему„Ново доба носи нове изазове“.

Ликовне радове су оцењивали наставници ликовне културе Антоније Радовановић и МаријаРадосављевић. Међу великим бројем пристиглих радова, изабрали су најуспешније.

У категорији млађих разреда прву награду освојила је Лана Бањац (III4), другу награду Нада Каровић (II1), а трећу награду је добио Стефан Перовић (III4). У категорији старијих разреда прву награду освојила је Ања Спасојевић (VIII2), другу награду Лена Коматина (VIII3), а трећу Ђорђе Жиравац (VIII6).

Специјалну награду за учешће на конкурсу добила је Анђелија Симић (VI3).

Комисију за оцењивање литерарних радова чиниле су наставнице српског језика и књижевности Ивана Кекерић, Слађана Милојевић и Катарина Косовац.

На конкурс је стигло 13 радова наших ученика. Својом уметничком вредношћу издвојила су се три. Прву награду је освојила једна од најмлађих учесница конкурса – Сара Радосављевић (II1), другу Љубица Трбољевац (VIII3), а трећу награду Јана Максимовић (VII1).

Радови су изложени у холу матичне школе, а најуспешнијим ученицима ће бити додељене књиге. О времену и месту свечаности сви награђени ученици биће накнадно обавештени.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.