ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ПРВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019. ГОДИНУ

ДешавањаComments Off on ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ПРВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019. ГОДИНУ

Поштовани родитељи,

Обавештавамо Вас да ће упис деце у први разред основне школе, за школску 2018/2019. годину почети 2. априла у матичној школи у Рибници сваког радног дана.

Наша школа је једна од највећих школа у Рашком округу. Почела са радом јануара 1929. године. У школи је било 69 ученика. Настава је  организована у два одељења. У њој сада има 1051 ученика и 115 запослених. 

У матичној школи постоји продужени боравак који ради у две смене са две групе ученика првог и другог разреда.Такође, у матичној школи ради изузетно опремљена школска библиотека са око 11000 наслова.

Школа поседује нову фискултурну салу за наставу физичког васпитања, две дигиталне учионице, два информатичка кабинета, три паметне учионице опремљене таблет рачунарима, интерактивне табле, пројектори, саобраћајни полигон за обуку ученика о безбедном понашању у саобраћају и кабинете – специјализоване учионице за све предмете.

У НАШОЈ ШКОЛИ СЕ НАЛАЗИ “ПРВА ПАМЕТНА УЧИОНИЦА” У СРБИЈИ

СВИ ИМАМО ЈЕДАН ЗАЈЕДНИЧКИ ЦИЉ: КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАЊЕ. ЗАЈЕДНИЧКИМ ТРУДОМ И ЗАЛАГАЊЕМ СВИХ, И УЧЕНИКА И ЗАПОСЛЕНИХ, СВАКЕ ГОДИНЕ УСПЕВАМО ДА ОСВОЈИМО МНОГО НАГРАДА НА ТАКМИЧЕЊИМА, МНОГО ДИПЛОМА, ПОХВАЛНИЦА, МЕДАЉА.

 

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.