Одговори јасно ако те неко пита због чега човек зависи од сателита

ДешавањаComments Off on Одговори јасно ако те неко пита због чега човек зависи од сателита

Пројекат  у коме су учествовали ученици наше школе је део великог светског пројекта World Space Week. Циљ пројекта је да се код деце и младих промовише астрономија,подстакне их на креативност и истраживања, задовољи дечија интересовања за сателите и свемир и омогући им кроз активности да стекну одређена знања у складу са узрастом. Пружи им доживљај онога што директно не виде око себе, а постоји око њих и има велики утицај на њихов живот.

Пројекат је  трајао  од 01.10. – 20.10. 2020. године и како је био намењен узрасзу од предшколског до средњошколског,наши ученици су узели учешће. Ученици 3/1 и  2/3 , на часовима пројектне наставе, часа одељењског старешине и ваннаставних активности су низом презентација, разговорима и ликовним радовима показали своје знање и интересовање за ову тему.

Као круна рада стигле су захвалнице за ученике и њихове учитељиве од координатора пројекта. Пројекат је подржало удружење Оаза знања из Подгорице, а поред ученика из Србије учествовали су ученици из Македоније, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине, Бугарске. Пројекат је намијењен предшколарцима, основцима и средњошколцима, који ће након учешча добити захвалнице као и њихови ментори, васпитачи и учитељ.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.