„Од малог корака, па скоро до века“

ДешавањаComments Off on „Од малог корака, па скоро до века“

Ове године славимо 90 година постојања наше школе, па је мото овогодишње прославе „Од малог корака, па скоро до века“.

Поводом обележавања Дана школе расписан је литерарни и ликовни конкурс на тему „Школа какву замишљам и желим“.

Ликовне радове су оцењивали наставници ликовне културе Миладин Отовић, Марија Радосављевић и Јелена Милошевић. Међу великим бројем пристиглих радова, изабрали су најуспешније.

У категорији млађих разреда прву награду је освојила Тамара Пауновић (IV-2), другу награду Лав Славковић (IV-2), а трећу награду је добио Александар Костић (I-1). У категорији старијих разреда прву награду је освојио Јован Босић (VII-1), другу Софија Славковић (V-1), а трећу награду равноправно деле Павле Мрвић (V-3) и Радмило Милошевић (VI-1).

Специјалну награду за учешће на конкурсу добила је Магдалена Ђурић (V-1).

Комисију за оцењивање литерарних радова чиниле су наставнице српског језика и књижевности Сандра Рудњанин и Милена Глишовић и учитељица Данијела Гаровић.

На конкурс су стигла 22 рада наших ученика. Својом уметничком вредношћу издвојила су се три. Прву награду је освојила Ксенија Пантелић (VII-3), другу награду Миа Рајковић (IV-1), а трећу награду Дуња Његић (VIII-4).

Сви радови су изложени у холу матичне школе, а изложба ће бити свечано отворена у четвртак, 7. новембра 2019. у 15.30 када ће бити и додељене награде најуспешнијим ученицима на конкурсу.

Сандра Рудњанин

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.