ОШ ”Вук Караџић” на свечаној академији у ОШ ”Бранко Ћопић” Београд

ДешавањаComments Off on ОШ ”Вук Караџић” на свечаној академији у ОШ ”Бранко Ћопић” Београд

У петак, 28. априла у основној школи ”Бранко Ћопић” на Видиковцу у општини Раковица свечано је прослављен Дан школе.

На почетку свечане академије присутним гостима обратила се директорка школе Снежана Китановић речима топле добродошлице. Директорка  се захвалила увеженим гостима уручивши захвалнице појединцима који несебично помажу у васпитно образовном процесу као и самом раду школе. Свечаној академији присуствовали су и представници наше школе са директорком Биљаном Барловац.

viber imageddДиректорке ОШ ”Бранко Ћопић” и ОШ ”Вук Караџић”, новембра 2016. године, потписали су протокол о међусобној сарадњи, а да је сарадња на завидном нивоу показало је то, где је директорка ОШ ”Бранко Ћопић” уручила директорки Биљани Барловац захвалницу за помагање у раду и сарадњи ове две основне школе.

Свечана академије је настављена у великој школској сали, у којој је за све госте, родитеље, директоре, ученике и запослене одржана свечана приредба. Уз пригодан рецитал, хор и фолклор ученици су својим наступом измамили аплаузе и осмехе многобројне публике.

Директорка Основне школе ”Бранко Ћопић” захвалила се директорки Биљани Барловац на присуству за Дан школе и поручила да се следеће године виде и поделе још веће успехе и резултате у свим пољима васпитно – образовног рада.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.