ОШ ”Вук Караџић” на 4. Националној конференцији са међународним учешћем ”Реинжењеринг пословних процеса у образовању РППО17”

ДешавањаComments Off on ОШ ”Вук Караџић” на 4. Националној конференцији са међународним учешћем ”Реинжењеринг пословних процеса у образовању РППО17”

2Основна школа ”Вук Караџић” имала је прилику и част да учествује на 4. Националној конференцији са међународним учешћем ”Реинжењеринг пословних процеса у образовању РППО17”. Конференција се одржава од 29.9. до 1.10.2017. у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању у организацији Факултета техничких наука у Чачку, а под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Циљ конференције је реинжењеринг пословних процеса који се одвијају у оквиру предшклског, основног, средњег и високог образовања како би се стандардизовала и унапредила организација у образовним установама. На почетку конференције присутнима се, уз топлу добродошлицу, обратио проф. др Алемпије Вељовић, главни и одговорни уредник Зборника радова РППО17.

У пријатном амбијенту резултате акционог истраживања спроведеног у ОШ ”Вук Караџић” на тему ”Употреба савремених наставних средстава у функцији унапређења наставе”, презентовале су директорка школе Биљана Барловац, као и сарадници на истраживању, педагог школе Аница Саковић и учитељице Данијела Грујић и Кристина Влајић. Циљеви из акционог плана који су примењени током истраживања допринели су развоју информатичких компетенција наставника разредне наставе у ОШ ”Вук Караџић”. Рад је објављен у Зборнику радова научно – стручног скупа са међународним учешћем РППО17.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.