Посета генералног директора НСЗ Србије ОШ ,,Вук Караџић”

ДешавањаComments Off on Посета генералног директора НСЗ Србије ОШ ,,Вук Караџић”

Основна школа ,,Вук Караџић” већ годинама успешно сарађује са Националном службом за запошљавање и редовно учествује на појединим конкурсима и јавним позивима, као што су јавни радови и програм стручне праксе. Да је сарадња на изузетном нивоу потврдио је долазак генералног директора НСЗ Србије Зорана Мартиновића који је истакао:

,,Ми са овом школом имамо дугогодишњу сарадњу и на програмима запошљавања и видимо да су тренутно расписани позиви за програме стручне праксе и програми јавних радова, оно што иначе јавне установе могу да користе. И надам се да ће школа ,,Вук Караџић” наставити са праксом да кроз програм стручне праксе да добије лица која могу овде да стекну искуства…”

Кабинет информатике богатији је за шест рачунара које је донирала Национална служба за запошљавање, захваљујући овој донацији ученици ће много лакше усвајати практична информатичка знања. Директорка Биљана Барловац захвалила се Националној служби за запошљавање на великој подршци коју пружа у унапређењу васпитно – образовног рада. Сарадња ће, имајући у виду изузетне резултате, бити настављена и у наредном периоду на обострано задовољство.

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.