Посета Министра просвете, науке и технолошког развоја основној школи ”Вук Караџић” у Краљеву

ДешавањаComments Off on Посета Министра просвете, науке и технолошког развоја основној школи ”Вук Караџић” у Краљеву

22.12.2016. године нашу школу посетио је Министар просвете, науке и технолошког развоја, Младен Шарчевић. Наши ученици су овом приликом упознали Министра са историјатом и специфичностима школе.

slika9Министар је обишао просторије  школе, разговарао са ученицима, наставницима и директорком школе Биљаном Барловац, а на радост ученика обећао је да ће школа бити у највећој мери дигитално опремљена, а наставници и родитељи ће бити у прилици да користе Електронски дневник.

Министар Шарчевић је са својим сарадницима, помоћницом за предшколско и основно образовање и васпитање, Весном Недељковић, шефом кабинета Марком Попадићем и саветником Милошем Благојевићем поред учионица обишао и полигон за безбедност у саобраћају, школску библиотеку, дигитални кабинет, продужени боравак и котларницу. Поред представника Министарства, школу су посетили званичници  и представници града Краљева: Градоначеник града Краљева, др  Предраг Терзић, начелник Рашког управног округа Небојша Симовић, начелник Школске управе Ненад Славковић, представник Градског већа Александар Цветковић.                                                                

Улагање у образовне установе и оптимизација простора били су примарни разлози посете Министра као и упознавање са животом и радом наше школе која је једна од највећих школа на територији Краљева.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.