Посета наших ученика Народној библиотеци ”Стефан Првовенчани”

ДешавањаComments Off on Посета наших ученика Народној библиотеци ”Стефан Првовенчани”

Наша школа има дугогодишњу и плодну сарадњу са Народном библиотеком ”Стефан Првовенчани”. Наши ученици учествују у многим програмима које организује библиотека, која је често и наш домаћин када су у питању пројекти, такмичења и трибине наше школе.

 

У понедељак, 5.6.2017. ученици трећег разреда матичне школе били су гости на хуманитарном програму ”Библиодар”. Ученици  СОШО ”Иво Лола Рибар” су са својим наставницима припремили и извели пригодан програм поводом завршетка школске године и покренули хуманитарну акцију за прикупљање средстава потребних за наставна средства и помагала овој школи. Програм је отворио Дејан Алексић, дечији краљевачки писац.Ученици наше школе  су имали прилике да присуствују програму  који је био пун ведрине, позитивних емоција, радости и одушевљења. Ученици специјалне школе су са много усхићења, лепоте и живости извели своје тачке. Бројним и јаким аплаузима били су награђивани од наших ђака.

Учешћем у публици смо доказали да смо дорасли правим вредностима-поштујемо различитост,толерантни смо, брижни и осетљиви према онима којима је потребна подршка.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.