Потписивање Повеље о сарадњи

ДешавањаComments Off on Потписивање Повеље о сарадњи

ПРИРЕДБА ПРИЈАТЕЉСТВА – ОШ „Бранко Ћопић“ Раковица

У уторак, 14. 5. 2019.године,  ОШ „Вук Караџић“ је присуствовала обележавању 34. рођендана Основне школе „Бранко Ћопић“ из Београда.

Дан школе обележен јепригодним програмом под називом  „Приредба пријатељства“ у којој су осим домаћина ОШ „Бранко Ћопић“ своје школе представили директори и наставници из основних школа „Вук Караџић из Краљева, „Јован Шербановић“ из Рановца, „Мирослав Букумировић-Букум“ из Шетоње и „Јајинци“ из Београда. Директори ових пет школа потписали су и Повељу о сарадњи. Гост Дана школе био је и председник Градске општине Раковица, Владан Коцић, који  је у име Општине примио захвалницу.

Током „Приредбе пријатељства“ гости су имали прилику да виде видео презентацију  наше школе,  сценски приказ „Легенда о сећањима“ коју су извели ученици ОШ „Мирослав Букумировић-Букум“. Ученица трећег разреда ОШ „Јован Шербановић“, Теодора Ристић, другопласирана на окружном такмичењу рецитатора, рецитовала је песму „Мери“. Софија Савић и Андреа Николић из ОШ „Јајинци“ представили су се песмом „Тече ми вода студена“.Ученици ОШ „Бранко Ћопић“ Михаило Поповић, Анђела Кнежевић Милица Чворовић, Јана Јоксимовић и Петар Рончевић за госте су извели комад из представе „Избирачице“ Косте Трифковића. Ученици ове школе су певали и химну школе, док је приредба завршена наступом Културно-уметничког друштва „Лазар Хребељановић“.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.