Представљање пројекта „На путу за безбедност деце у саобраћају“

ДешавањаComments Off on Представљање пројекта „На путу за безбедност деце у саобраћају“

Директорка школе, Биљана Барловац и педагог Аница Саковић су 11. децембра 2018. године у просторијама Француске амбасаде у Србији присуствовале конферецији за медије и учествовале у представљању пројекта „На путу за безбедност деце у саобраћају“.

Директорка школе је изнела своја искуства о сарадњи са друштвено-одговорном компанијом „Total Serbia“ и о значају пројекта који је реализован у десет краљевачких школаи у СОС дечјем селу у Краљеву, а носилац активности пројекта је наша школа.

Овом приликом је директорка школе доделила захвалницу директорки компаније „Тотал Србија“, Амили Аћан Кахвечиоглу, у знак добре сарадње и са надом да ће се остварена сарадња и у будуће наставити.

Амбасадор Француске у Србији, његова екселенција, господин Фредерик Мондолони, је честитао „Total Group-u“, реномираној француској компанији, на покретању и успешној реализацији пројекта, чији првенствени циљ јесте едукација најмлађих генерација о понашању у саобраћају кроз игру.

Пројекат је подржало Министарство просвете, науке и технолошког развоја и овом приликом је помоћница министра за предшколско и основно образовање, Весна Недељковић изјавила да се посебан квалитет овог пројекта огледа у употребиразличитих наставних средстава прилагођених узрасним карактеристикама ученика, нарочито савремене образовне технологије, што додатно доприноси трајности, функционалности и применљивости усвојених знања ученика.

Своја искуства као и искуства колега из непосредног рада са ученицима је на конференцији поделила педагог, Аница Саковић.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.