Пријатељство за сва времена

ДешавањаComments Off on Пријатељство за сва времена

Поводом обележавања Дана школе, који је реализован 08.11.2017. године, наша школа је угостила представнике ООУ „Св. Кирил и Методиј“, из Велеса, директорку Аниту Мирчеву, наставницу македонског језика Мају Јовановску, наставника музичке културе Далибора Ацевског и наставницу енглеског језика Павлину Харалампиеву.

Посета је започета обиласком извдојеног одељења у Каменици. Топлу добродошлицу и пригодан програм припремили су ученици са својим учитељицама. Поред наставног особља госте је дочекао и председник МЗ Каменица, Горан Милашиновић. Представници из Велеса су имали прилику да виде да су и издвојена одељења у потпуности технички опремљена.

Обилазак школе настављен је  посетом изложбе ликовних и литерарних радова са конкурса у коме су и њихови ученици учествовали и на коме су награђени. Посећена је и прва „Паметна учионица“ у Србији. Размена искустава и разговор са колегама је настављен у наставничкој канцеларији. Након тога уследио је обилазак целе школе.

Будући да је непосредни повод за ову посету био Дан школе ,званични дочек гостију уприличен је у сали биоскопа „КВАРТ“ на Свечаној академији.

Посета колега из Македоније  је део сарадње и чврстих пријатељских веза између наше две школе. Ова посета је још једном потрврдила да је пријатељство између наших школа ПРИЈАТЕЉСТВО ЗА СВА ВРЕМЕНА.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.