СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

ДешавањаComments Off on СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Дана 02.09.2019. године, у школске клупе Основне школе „Вук Караџић“, ушла је нова генерација ученика, ђака првака. За прваке и њихове родитеље и госте уприличен је свечани пријем од стране учитељица и ученика наше школе. Изведене су две приредбе, једна у матичној школи са почетком у 13:30, а друга у издвојеном одељењу на Берановцу  са почетком у 14:30 часова, пријем првака свечано је организован и у издвојеном одељењу у Каменици.

Директорка школе, госпођа Биљана Барловац, поручила је: Драги наши прваци, драги наши родитељи, баке, деке и сви остали који нам дајете подршку, добро дошли! Добро дошли у најлепшу и најбољу школу, школу „Вук Караџић“. У своје лично име и у име колектива кажем да је за нас данас посебан дан а пре свега за наше ђаке прваке а најузбудљивији са њихове маме и тате. Ми смо поносни што смо богатији за једну сјајну генерацију првака и сигурна сам да ће они бити посебни људи када изађу из ове школе, то јесте наш заједнички циљ. Ви заједно са нама можемо то да постигнемо и једино тако и једино са добром сараднјом можемо да направимо све оно што је на корист деце, школе и свих нас.

У препуној школској сали изведена је дивна приредба за прваке у матичној школи од стране ученика четвртог разреда уз руководство учитељица Данијеле Којић и Снежане Миковић. У дивном холу издвојеног одељења на Берановцу ученике – прваке дочекали су са веома духовитом, занимљивом и веселом приредбом, ученици петог разреда са учитељицама Татјаном Ђукић и Драганом Марић. Док је у издвојеном одељењу у Каменици пријем првака уприличиле су Катарина Шулубурић и Јелена Митрић.

Директорка Биљана Барловац је, на крају своје добродошлице, ученицима и родитељима поручила: „ Ваша деца данас добијају још један дом, још једну породицу, и сада као једна породица фунционишемо заједно и у ходу решавамо све оно што је потребно, подстичемо оно што је добро а тамо где треба подршка ту смо да заједно унапредимо“.

Погледајте галерије фотографија са свечаног пријема првака из матичне школе и издвојених одељења Берановац и Каменица.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.