РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНОГ И ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА ПОВОДОМ САВИНДАНА

ДешавањаComments Off on РЕЗУЛТАТИ ЛИКОВНОГ И ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА ПОВОДОМ САВИНДАНА

Поводом обележавања школске славе – Светог Саве у децембру је расписан литерарни и ликовни конкурс на тему „Пред иконом Светог Саве”.

Ликовне радове су оцењивали наставници ликовне културе Миладин Отовић и Марија Радосављевић. Међу великим бројем пристиглих радова, изабрали су најуспешније.

У категорији млађих разреда прву награду освојио је Теодор Миловановић (II2), другу награду Кристина Пантовић (II2), а трећу награду равноправно деле Ленка Радуловић (III3) и Ања Михајловић (II2).
У категорији старијих разреда прву награду освојила је Јана Вукомановић (VII4), другу награду Ивона Главчић (V5), а трећу Наталија Глишовић (VII4).

Специјалну  награду за учешће на конкурсу добио је Игор Којић (V2).

Комисију за оцењивање литерарних радова чиниле су наставнице српског језика и књижевности: Ивана Кекерић, Сандра Рудњанин и Катарина Косовац. На конкурс су стигла 33 рада наших ученика.  

Прву награду је освојила Наташа Воштић (VIII2), другу Љубица Трбољевац (VIII3), а трећу награду Сара Радосављевић (II1). Директорка школе Милена Брковић наградиће и похвалиће ученике који су остварили запажене резултате на ликовном и литерарном конкурсу у четвртак, 27. јануара 2022. године у 11 часова у холу издвојеног одељења на Берановцу.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.