СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

ДешавањаComments Off on СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

У оквиру обележавања Дана Светог Саве, у Краљевачком позоришту је у недељу, 26. јануара 2020. одржана Светосавска академија. Организација овог значајног програма поверена је двема школама: Основној школи „Вук Караџић“ и Економско-трговинској школи.

Присутнима се обратила Бојана Маринковић, руководилац Школске управе Краљево,честитајући школску славу свим наставницима и ђацима, а затим је уручила повеље Предрагу Терзићу, градоначелнику Града Краљева, и Александру Пајићу,  посебном саветнику за средње образовање и васпитање, који је примио и повељу у име Младена Шарчевића, министра просвете, науке и технолошког развоја. Повеље су додељене одлуком Актива директора основних и средњих школа за изузетан допринос развоју образовања и велику помоћ у реализацији пројеката инфраструктурног опремања основних и средњих школа у Краљеву и околини.

У богатом уметничком делу програма пред препуном салом Краљевачког позоришта представили  су се ученици школа домаћина,као и гости из Средње музичке школе „Стеван Мокрањац“.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.