СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

ДешавањаComments Off on СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА

Дана 03.09.2018. године, први пут су у школске клупе Основне школе „Вук Караџић“, ушли нових 113 ученика, ђака првака. За прваке и њихове родитеље и госте уприличен је свечани пријем од стране учитељица и ученика наше школе. Изведене су две приредбе, једна у матичној школи са почетком у 13:30, а друга у издвојеном одељењу на Берановцу  са почетком у 14:30 часова.

директор школе Биљана Барловац

Директорка школе, госпођа Биљана Барловац, истакла је: „Сваки почетак школске године је посебно задовољство свих нас. Ове године смо богатији за 113 ученика – првака, што нас чини изузетно срећним. Деца су срећна, позитивна, позитивна је атмосфера. Оно што је битно је да су ученици имали прилике да већ упознају школски простор, тако да сада задовољни и сигурни у себе улазе у учионице и знају да је ова данашња приредба баш за њих и на њиховим лицима само осмеси могу да се примете“.

У препуној школској сали изведена је дивна приредба за прваке у матичној школи од стране ученика четвртог разреда уз руководство учитељица Јасне Босић и Гордане Мићовић. У дивном холу издвојеног одељења на Берановцу ученике – прваке дочекали су са веома духовитом, занимљивом и веселом приредбом, ученици петог разреда са учитељицама Снежаном Миковић, Тањом Пршић Михајловић и Анђелком Миленковић.

Директорка Биљана Барловац је, на крају своје добродошлице, ученицима и родитељима поручила: „Сада сте добили други дом, у којем се треба опходити као у својој кући, чувати школу, слушати учитељице. Сви заједно ћемо радити на томе да се деца што боље и лепше осећају у осмогодшњем школовању у Основној школи „Вук Караџић“ и надамо се да ће тако и бити“.

Погледајте галерије фотографија са свечаног пријема првака из матичне школе и издвојеног одељења Берановац.

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.