Такмичење екипа у пружању прве помоћи

ДешавањаComments Off on Такмичење екипа у пружању прве помоћи

Крајем маја(24. 05. 2022.) одржано је Општинско такмичење екипа у пружању прве помоћи. Нашу школу представљале су екипа Петлића (ученици 4. разреда) и три екипе подмладка (ученици петог, шестог и седмог и осмог разреда).  Екипе подмладка освојиле су 3, 4. и 5. место, а  екипа Петлића се у саставу Милутин Булатовић  4/1,  Дуња Радосављевић  4/2 , Теодора Трифуновић  4/2,   Нађа Мијаиловић  4/2,   Дуња Јанић 4/3 и Милош Недељковић  4/3) победом пласирала на Међурегионално такмичење које је одржано 11. јуна 2022. године у Крагујевцу.

Црвени крст Крагујевац се као домаћин Међурегионалног такмичења  побринуо   да све екипе Петлића посете  Акваријум. Озиром да се истог дана у непосредној близини такмичарских полигона одржавала и промоција јединица МУП-а то је посебно интересовање изазвало код најмлађих такмичара.

Црвени крст Краљево је постигао запажене резултате на Међурегионалном такмичењу. На Државном такмичењу које ће се одржати у септембру 2022. године  учествоваће  екипа Петлића, подмладка и омладине.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.