У служби модерног образовања

ДешавањаComments Off on У служби модерног образовања

Од 14. до 16. септембра 2018. године одржани су, седму годину за редом,  Дани академије Филиповић. Стручни скуп под називом У служби модерног образовања окупио је преко 300 директора основних и средњих школа и стручних сарадника.

Наша школа је препозната као школа која је у корак са иновацијама, у корак са савременом наставом и као таква позвана да присуствује овом скупу који је ове године скуп са међународним учешћем. Поред учесника из Србије, присуствовао је велики број директора и стручних сарадника из Републике Српске, Црне Горе и Македоније. Испред наше школе представник је био наставник верске наставе и помоћник директора Марко Јоргић. Учесници на овогодишњем скупу, који је одржан у Јагодини, имали су прилику да се упознају са радом електронског порфолија за директоре, наставнике и ученике, корисним и едукативним софтвером mozaBook, као и веома популарном, преносивом интерактвином паметном таблом.

Директори и стручни сарадници су својим присутвом и деловањем допринели креирању практичних примера а после стручног скупа имаће за циљ да својим активностима утичу и мотивишу своје наставнике на примену савремених технологија у процесу учења.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.