ХУМАНОСТ ДРЖИ И ПОКРЕЋЕ СВЕТ

ДешавањаComments Off on ХУМАНОСТ ДРЖИ И ПОКРЕЋЕ СВЕТ

Хуманитарна акција прикупљања новогодишњих пакетића, коју су добри људи покренули са жељом да за празнике које нам долазе обрадују малишане чији родитељи то нису у прилици, трајаће до 20. децембра. Прихватни центри отворени су, између осталог, у Kраљеву, Суботици, Новом Саду, Сомбору, Инђији,  Руми, Нишу, Смедереву и Београду.

Наша школа се годинама одазива оваквим акцијама,тако да су овог пута ученици млађих разреда солидарно прикупили 80 пакетића сталиша,сланиша и сокова.

Ученици матичне школе,издвојених одељења Берановац и Kаменица  уз подршку својих учитељица,радо су спаковали пакетиће у које су додали и честитке прављене  на часовима ликовне културе.

Да се учимо од старијих доброти и племенитости, показали су запослени у нашој школи- помоћно особље,административно особље и директорка школе Милена Брковић,који су вредно радили да пакетићи дођу до сабирног центра и координаторке Ане Јеротијевић,која ће проследити радост даље.

Да није оваквих ситних,наизглед неприметних дела доброчинства и љубави,овај свет не би изгледао још увек леп и радостан.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.