Честитке поводом оболежавања Дана школе – ОШ ,,Вук Караџић” Краљево

ДешавањаComments Off on Честитке поводом оболежавања Дана школе – ОШ ,,Вук Караџић” Краљево

Поводом обележавања Дана школе, директорка, колектив и ученици школе добили су честитке од пријатеља наше школе.

 

Csilla Marianna Szabo, директорка Института за обуку наставника Универзитета у Дунаујвароши (Мађарска), пренела је поздраве са Универзитета и пожелела срећан Дан школе ученицима, колективу и директорки. Поручила је ученицима да континуирано уче и да се образују, јер се образован човек не дичи својим знањем, већ поштује и туђе и своје знање и личност.

Ученици и наставници Евангелистичко Лутеранске школе наде из Рамале, честитали су Дан школе, а посебно се захвалили на гостопримству ученицима, наставницима и директорки Биљани Барловац.

Кроз фотографије братимљења две школе, ученици и наставници ОШ „Св. Кирил и Методиј“ Велес пожелели су срећан Дан школе.  

Ученици ОШ „Бранко Ћопић“ из Београда химном своје школе честитали су нам обележавање Дан школе.

Директор ЈУ Средње Економско-угоститељске школе из Никшића, Зоран Дрљевић честитао је директорки, колективу и ученицима Дан школе и изразио задовољство што је партнер и пријатељ наше школе.

Колектив Угоститељско туристичке школе са домом ученика из Врњачке Бање пожелео је успешан рад колективу и ученицима на челу са директорком Биљаном Барловац.

 

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.