Општи родитељски састанак за родитеље ученика четвртог разреда

ДешавањаComments Off on Општи родитељски састанак за родитеље ученика четвртог разреда

У петак, 10. маја 2024. одржан је општи родитељски састанак за родитеље ученика четвртог разреда свих одељења из матичне школе и ИО Берановац. Тема ових родитељских састанака је представљање Слободних наставних активности које ће бити понуђене будућим петацима, како би им олакшали избор. Ученици ће од три понуђене слободне наставне активности изабрати једну у оквиру које ће моћи најбоље да задовоље и развију своја интересовања.

Родитељским састанцима су присуствовале учитељице четвртог разреда, предметни наставници који реализију Слободне наставне активности у матичној школи: Миладин Отовић, Марија Чубрић и Душан Великинац и у ИО Берановацу: Станислава Јовановић Поповић, Марија Радосављевић и Стеван Стојановић, као и школски педагози Ивана Стајић и Оливера Тијанић.

Родитељима су представљени програми и сврха изучавања СНА, као и начини њихове  реализације, праћење и вредновање активности ученика на овим часовима. Родитељи су, такође, имали прилику да са стручном службом и предметним наставницима поразговарају и о свим променама које децу очекују при преласку у други циклус основног обаразовања.

Педагошко-психолошка служба ОШ „Вук Караџић”

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.