„Где речи застану, музика говори“

ДешавањаComments Off on „Где речи застану, музика говори“

Као и сваке претходне године, и ове је поводом обележавања Дана школе расписан литерарни и ликовни конкурс. Тема овогодишњег конкурса била је „Где речи застану, музика говори“.

Ликовне радове су оцењивали наставници ликовне културе Миладин Отовић и Марија Радосављевић. Међу великим бројем пристиглих радова, изабрали су најуспешније.

У категорији млађих разреда прву награду освојила је Ања Михаиловић (IV2), другу награду Викторија Тошовић (II4), а трећу награду је добио Василије Рачић (III6).

У категорији старијих разреда прву награду освојила је Петра Трбољевац (VI3), другу награду Душица Рафаиловић (VIII4), а трећу равноправно деле Јана Долашевић (VIII2) и Вељко Благојевић (VI5) .

Специјалну награду за учешће на конкурсу добио је Игор Којић (VII2).

Комисију за оцењивање литерарних радова чиниле су Драгана Богојевић Бунарџић, Данијела Гаровић и Сандра Рудњанин.

На конкурс је стигло 16 радова наших ученика. Својом уметничком вредношћу издвојила су се четири. Прву награду је освојила Милица Михајловић (VII2), другу Лав Славковић (VIII2), а трећу награду деле Сара Радосављевић (IV1) и Хелена Савић (VIII2).

Радови су изложени у холу матичне школе, а најуспешнијим ученицима ће награде бити додељене на свечаности поводом Дана школе 15. новембра.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.