Креативне радионице за предшколце

ДешавањаComments Off on Креативне радионице за предшколце

НАСТАВНЕ И ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ

КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ  ЗА  ПРЕДШКОЛЦЕ

среда, 21.12.2016. „Бамби“

петак, 23.12.2016. „Звездани гај“ и „Шврћа“

        Наша  школа  је  чаробно место где се увек дешавају  занимљиве и изнад свега несвакидашње акције које позитивно утичу на формирање здравих навика код деце и одраслих.

3         Овог пута наша школа је била домаћин предшколцима из вртића „Бамби“, „Звездани гај“ и „Шврћа“ .

Малишани су могли да присуствују радионицама које су осмислиле учитељице 4. разреда Јелена Митрић, Данијела Грујић и Љуба Радета.

        На креативној ликовној радионици малишани су украсили новогодишње честитке и јелку начињену од рециклираног материјала и на тај начин су уз игру и осмех активно учествовали у унапређењу и очувању животне средине. коју су као поклон однели у своје вртиће. У магичном окружењу, у украшавању су им помогли другари из одељења  IV/2.

7_        Ми учимо помоћу  слика и покрета. Применом елемената НТЦ система учења малишани су научили песму „Чуварко“ , али и како се понашамо у саобраћају и како да играмо и певамо  уз веселе мелодије. Кореографију су осмислили  другари из одељења IV/3 који су живописно обучавали   млађе другаре.

    Да би знали где смо стали  и глуму смо ми нацртали, налуткарској  и ликовној радионици се уживало у представи али су прављени весели обележивачи за књиге и мини четинар који је окићен осмесима и мини украсима. У поменутим активностима су им помогли ученици IV/1 .

       Родитељи и децо, врата ОШ „Вук Караџић“ су увек отворена за дружење и учење кроз смех  и радост.

Добро дошли.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.