Савиндан у нашој школи

ДешавањаComments Off on Савиндан у нашој школи

Свети Сава је и ове године пригодно прослављен у нашој школи. У препуном холу издвојеног одељења на Берановцу пред многобројним гостима, радницима и ученицима школе, свештеник Иван Радовановић и вероучитељи Марко Јоргић и Стеван Минић су освештали славски колач.

Све присутне је поздравила Биљана Барловац, директор школе, и уручила књиге ученицима који су награђени на ликовном и литерарном конкурсу поводом овог великог празника. По мишљењу стручне комисије, прву награду за литерарни рад добио је Павле Лазаревић, ученик трећег разреда, а другу и трећу ученици осмог разреда, Андреа Рачић и Михајло Павловић. У конкуренцији ликовних радова, најбоља је била Сара Кањевац, а другу и трећу награду су добили Слободан Шоргић и Сергеј Ђукић. Посебне дипломе за похваљене ликовне радове добили су Лазар Крстић, III 1 и Соња Кунз, IV 6 .

Програм инспирисан животом и значајем нашег првог просветитеља припремили су ученици и њихови наставници. Гости су могли да уживају у песмама и беседама о Светом Сави, као и у наступу хора који је дао посебан свечани тон читавој прослави.

© 2015 ОСНОВНА ШКОЛА "ВУК КАРАЏИЋ", Краљево. Сва права задржана. Страну израдио | S9 | WDT.